Zoeken naar rijschool wilma roermond

rijschool wilma roermond
 
Start.
Rijschool Wilma is al ruim 55 jaar een begrip in Roermond en in Breda als het gaat om een rijbewijs halen. 55 jaar geleden begonnen en tegenwoordig uitgegroeid tot 3 rijscholen. Heeft u na het bekijken van deze site nog vragen of wilt u graag een afspraak maken belt u dan een van onze medewerkers of reageer via onze contactpagina.
rijschool breda
Home Autorijschool Wilma.
Autorijschool Wilma heeft inmiddels ruim 55 jaar ervaring met het opleiden in meerdere categorie├źn rijvaardigheidsbewijzen in de regio Breda en Roermond. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Scroll dan omlaag. Je kan ons ook bellen op 0765811448 of bel ons op 0628263340. Je kan ons ook bellen op 0765811448 of bel ons op 0628263340. Of stuur ons een email! Bij Autorijschool Wilma kunt u al vanaf 165, jaar beginnen met autorijlessen! Deze theorielessen bereiden je optimaal voor op het theorie-examen. Velen gingen je al voor. Bekijk hier alle fotos van de recent geslaagden! Vele zijn mijn voor geweest in de familie en oa ook mijn broer.Wij hebben allemaal les gehad bij Gerard en ontzettend tevreden.Weet nog mn eerste les op 16 en halve en durfde de auto niet in.Gerard heeft mij angst laten overwinnenAfgelopen dinsdag op geweest en in 1 x geslaagd net zoals zovele in mijn familie.Bedankt rijschool Wilma!
rijschool speed
Je brommer of scooter rijbewijs halen in Roermond ANWB.
ANWB Rijschool Roermond. Telefoonnummer 047 574 45 99 ma t/m vr van 0830: uur tot 2000: uur Whatsapp 06 8360 2280 ma t/m vr van 0830: uur tot 2000: uur Adres kantoor. Weefsterstraat 40 6043 RE Roermond. Ma t/m vr.
warmtepomp
Autorijschool WILMA V.O.F. in Herten Rijschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Autorijschool WILMA V.O.F. Het lesgeven en opleiden van kandidaten voor het behalen van het rijbewijs in alle categori├źn. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Autorijschool WILMA V.O.F.
Autorijschool WILMA" V.O.F. Rijschool in Herten Autorijschooltarieven.nl.
Vergelijk de kwaliteit van rijscholen en zoek de goedkoopste rijschool. Rijscholen bij jou in de buurt. Autorijschool WILMA" V.O.F. Autorijschool WILMA" V.O.F. Sicco Mansholtstraat 14. 0475 31 99 10. 0475 31 60 07. Aantal eerste examens afgenomen. Slagingspercentage eerste examen.
Openingstijden van Wilma in Roermond.
U bent hier.: Openingstijden Wilma Roermond. 3 Wilma vestigingen gevonden in Roermond. Bredeweg 402-A Roermond. Beegderweg 1 Horn. Autorijschool WILMA V.O.F. Sicco Mansholtstraat 14 Herten. Hulp nodig bij het vinden van Wilma in Roermond? Indien gewenst verbinden we u direct door.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Sociale kaart gemeente Roermond Wilma Veilig Verkeers Opleidingen.
Sluiten Meerdere locaties gevonden. Wilma Veilig Verkeers Opleidingen. Rijschool die beschikt over een eigen aangepast voertuig voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze lesauto is telkens aan te passen aan een bepaalde beperking. De volgende aanpassingen zijn mogelijk.: Gas geven met de voet, de hand of knie. Remmen met de voet, hand of knie. Rem en stuurinrichting instelbaar op de beschikbare spierkracht. Schakelaar voor alternatieve bediening van richtingaanwijzer, ruitenwissers en claxon. In hoogte en diepte verstelbare bestuurdersstoel. In dezelfde auto wordt het rijexamen afgelegd. De benodigde aanpassingen worden aangetekend op het rijbewijs. Lees meer op www.rijschoolwilma.nl. 18 jaar en ouder. Theorie Opleidingscentrum Maria Theresialaan 2 6042AL Roermond.
Autorijschool Wilma, Sicco Mansholtstraat 14, HERTEN.
Op 222, km afstand. Verkeersschool Succes in ROERMOND. Je hebt gezocht op.: De gegevens van deze rijschool zijn niet meer actueel. Deze rijschool is niet langer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 13011237. Het kan zijn dat de rijschool een ander KvK nummer heeft gekregen en de juiste gegevens elders op deze website worden vertoond. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de helpdesk. De vermeldingen op deze webpagina impliceren niet dat de genoemde bedrijven geassocieerd zijn met iTheorie, samenwerken met iTheorie of iTheorie leermiddelen leveren. Het betreft hier een vermelding uit de landelijke database met rijschoolgegevens. ZOEKEN NAAR ANDERE iTHEORIE RIJSCHOLEN. Dichtstbijzijnde andere rijscholen: op 33 meter afstand Autorijschool WILMA" V.O.F.,
Welkom Verkeersschool Wilma.
Kies je voertuig. Bij Verkeersschool Wilma kunt u terrecht voor de categorie schakelauto en automaat. Wij geven les in Mercedes C-klasse. Bij Verkeersschool Wilma worden de motorrijlessen gegeven op een Honda CB650F cat A en de CBF 500/ABS cat A2.

Contacteer ons