Meer resultaten voor hypnose wormerveer

hypnose wormerveer
 
Karin Bakker Eigenaar en Hypnotherapeut bij Hypnotherapie Heemskerk.
Ik ben geboren in 1960. Om mijn cliënten het beste te kunnen bieden, heb ik gekozen voor de elite opleiding van Edwin Selij van het Hypnose Instituut Nederland te Wormerveer. Ik ben momenteel in het bezit van mijn Hypnotherapie Practitioner en Master diploma.
www.taxiasro.nl
Hypnose Instituut Nederland scoort een 90, op Springest, bekijk de ervaringen en het aanbod.
Hypnose Instituut Nederland is het grootste hypnose opleidingsinstituut van Nederland en marktleider op het gebied van korte professionele hypnose opleidingen. Lees de volledige beschrijving. Hypnose Instituut Nederland is het grootste hypnose opleidingsinstituut van Nederland en marktleider op het gebied van korte professionele hypnose opleidingen.
gdpr data
Hypnose Instituut Nederland.
Ok ik wil daar meer van weten. Vind artikelen over hypnose. 300 artikelen over hypnose in ons archief. Hypnose en andere therapieën. Ondernemen en Marketing. In de media. Anti Spam Beleid. Hypnose Instituut Nederland. 1521 TA Wormerveer. Angst en Fobie.
Koos Schinkel takeoffsupport.nl.
EMDR / ITAN Groningen. Hypnose Practitioner / Hypnose Instituut Nederland Wormerveer. Quantum Hypnose / Hypnose Instituut Nederland Wormerveer. Master Hypnotherapeut / Hypnose Instituut Nederland Wormerveer. NLP Trainer Consultant / NLPU Santa Cruz. m BIT coach / m Braining Nederland / Zoetermeer.
Ik liet me hypnotiseren om geen chaoot meer te zijn, maar het werd juist erger Motherboard.
In de eerste instantie heb ik het gevoel dat de hypnose niet gewerkt heeft. Maar Nico zei me nog, Dont analyse today, think tomorrow en als ik enkele dagen later mijn misère wegdrink met meer dan drie glazen wijn, kom ik tot een inzicht. Misschien zijn deze tergend repetitieve en monotone voorbije dagen een soort wake-up call van mijn onderbewustzijn. Het wilt me door elkaar schudden en toont me dat ik chaos nodig heb, als een soort schop onder mijn gat. Zonder chaos, verlies ik namelijk mijn dagelijkse verwondering, raakt mijn brandstof op en wordt het leven voorspelbaar. Op het moment dat ik netjes en gestructureerd leef, voel ik me vooral een uitvoerende robot. Door bijvoorbeeld tegen het randje van een schrijf-deadline aan te zitten, word ik verplicht om veel dieper te graven in mijn eigen fantasie en me veel meer te focussen. Chaos maakt mijn leven avontuurlijk en spannend. Hoe was ik anders terecht gekomen in het godvergeten Wormerveer voor een vreemde hypnosesessie en een gesprek met mijn negenjarige, maar geniale, onderbewustzijn?
Hypnose Startpagina Facebook.
De skills die ik leerde bij het hypnose instituut zijn verweven in de dagelijkse sessies. Ik kan het Hypnose Instituut Nederland van Edwin Selij en zijn trainers van harte aanbevelen! Net als vele anderen want ze komen uit alle provincies en uit België naar het mondaine Wormerveer voor deze opleidinge n!
Workshop Stoppen met Roken Wormerveer.
Mijn specialisatie ligt zoals je begrijpt, bij stoppen-met-roken. Ik heb NLP en hypnotherapie opleidingen gevolgd bij Edwin Selij van Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer. Maar ik heb ook diverse trainingen gevolgd bij andere grote namen in de wereld van hypnotherapie zoals bij Tom Silver, Justin Tranz, Larry en Cheryl Elman, James Tripp, Dodi Magis, Bob Burns.

Contacteer ons