Meer resultaten voor mcarthur outlet roermond

mcarthur outlet roermond
 
Plan je bezoek Designer Outlet Roermond McArthurGlen.
Op deze pagina staat alle informatie met betrekking tot je bezoek: openingstijden, contactinformatie, routes, een kaart, groepsvoordelen, extra services en meer! Het Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar geopend en is enkel gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
uitvaartverzorger
Vacatures Roermond Outlet McArthurGlen Nederland.
SCHRIJF JE IN EN WIN 100. Vacatures winkels Designer Outlet Roermond. U kunt uw cv te allen tijde vrijblijvend naar het management van het Designer Outlet Roermond mailen. Wij zorgen er dan voor dat uw CV op het Intranet wordt geplaatst.
ibc tank
Designer Outlet Roermond Korting tot 70% McArthurGlen.
Voor de kids. Er is genoeg te doen, te zien en te beleven voor kids in Designer Outlet Roermond. Ga naar de winkel. Word lid van onze Privilege Club en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.
Tracker
Designer Outlet Roermond Wikipedia.
McArthur Glen Designer Outlet Roermond gezien vanaf de N280. Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthur Glen, en biedt 200 internationale designermerken aan. Het center is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad en is geopend in november 2001.
McArthur Glen Wikipedia.
McArthur Glen Designer Outlet Roermond. Met 3 miljoen bezoekers per jaar is het de op één na grootste touristenattractie van Nederland. McArthur Glen is eigenaar van verschillende Designer Outlet Centra in Europa, waaronder in Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Nederland.
Openingstijden Designer Outlet Roermond McArthurGlen.
Designer Outlet Roermond, Stadsweide 2, 6041 TD Roermond, Nederland, T: 31 0 475 351 777 F: 31 0 475 311 687 E: info@designer-outlet-roermond.com. Plan je bezoek. SCHRIJF JE IN EN WIN 100. Plan je bezoek / Openingstijden. Het Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar geopend en sluit alleen op 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
Designer Outlet Roermond roermond.com.
En de ontwikkelaar McArthur Glen www.mcarthurglen.com blijft ambitieus. Zo zijn er plannen voor een nieuwe winkelfase langs de aangrenzende Maashaven in het plan Jazzcity. Maaslandse architectuur en Ernst Casimir Kazerne. Het Designer Outlet is gebouwd op het terrein van de voormalige Ernst Casimir Kazerne en op de voetbalvelden van de Roermondse voetbalclub RFC. Die voetbalvelden droegen de naam Stadsweide en hieraan dankt het Designer Outlet haar adres. Van de kazerne zijn nog twee gebouwen overeind gebleven plus het monument van Ernst Casimir. De nieuwe gebouwen zijn hoofdzakelijk in de oude Maaslandse architectuur vormgegeven, een verwijzing naar een bouwstijl uit het verleden van Roermond.

Contacteer ons