Meer resultaten voor tegels en tegels

tegels en tegels
 
Home.
Verschillende partijen mozaïek speciaal geschikt voor wc's, keukens en badkamers al vanaf 1599, per m2. 699, p/m 2. Keramische wandtegel, Keramische vloertegel. Restantpartijen vloer en wandtegels tot maximaal 10 m2. 1999, p/m 2. Vloertegel Sintesi, Manhattan Brown, maat 604, x 604, cm.
www.taxiasro.nl
Van den Bossche, passie voor tegels.
Klein Mechelen 22 B-2880 BORNEM 0345/TEGEL 0345/83435. Vandaag open van 09.00u tot 12.u00 en van 13.00u to 18.30u. Vandaag open van 09.00u tot 12.u00 en van 13.00u to 18.30u. Van den Bossche tegels is een toonaangevende tegelhandel gespecialiseerd in keramische tegels en tegels in natuursteen voor professionelen en zelfplaatsers.
gdpr data
Tegels, parket en natuursteen Serry.
Keramische tegels, natuursteen tegels, parket, diverse terrastegels, maatwerk in natuursteen, enzovoort: bij Serry in Boortmeerbeek Vlaams-Brabant vindt iedereen iets naar zijn smaak. Op deze website hopen wij je alvast te kunnen inspireren en een stukje van onze passie voor tegels en parket voelbaar te maken.
Vloertegels en wandtegels kopen en vergelijken MakroShop.be.
Zo staan strakke, rechte en donkere tegels voor luxueus. Diagonaal gelegde tegels, in verschillende kleurtjes, bezorgen je badkamer dan weer een speelse indruk. MakroShop.be biedt je alle toepassingen, materialen en accessoires. Met twee merken die staan als een huis: Kebo en Qboard.
Vloertegels, wandtegels en accessoires.
Tegels kun je kiezen in heel veel soorten en maten, zodat het echt niet lastig is precies de tegels te vinden die passen bij jouw sfeer thuis. Tegels met mozaïeksteentjes. Veel tegels met mozaïeksteentje s kunnen zowel op de wand als op de vloer.
Badkamertegels Inspireer je bij Impermo.
Toon resultaten van Blog. Impermo.be / Interieurs / Badkamertegels. Zoek je tegels voor je badkamer? Een keramische tegel hoeft niet altijd basic te zijn. Met 3D-tegels en imitaties van beton, parket en natuursteen voeg je meteen karakter toe aan je badkamer.
Keukentegels kiezen: Soorten tegels en hun prijs.
Tegels zijn het perfecte afwerkingsmateriaal voor een onderhoudsvriendelijke keuken. Ze zijn hittebestendig, hygiënisch en verkrijgbaar in elke gewenste vorm en kleur. In dit artikel kom je te weten welke soorten keukentegels je kan gebruiken voor de vloer, de spatwand en het werkblad.
Van Houtven keramische vloer en wandtegels van hoge kwaliteit.
Wij verwelkomen u van harte in onze hagelnieuwe toonzaal. U vindt er steeds de allerlaatste nieuwigheden en trends uit tegelland. Van Houtven is immers reeds vele jaren tóp in België, inzake import en distributie van keramische vloer en wandtegels van de meest hoogwaardige kwaliteit.
Eurostone nv Tegels, Badkamertegels, Terrastegels, Natuursteen, Parket.
Per m incl. Deze matte keramische 40 x 40-tegel tovert uw ruimte om tot een niet alleen landelijk, maar ook warm geheel. Toepasbaar als vloer en of wandoplossing. Tegels beschikbaar in verschillende kleuren, afmetingen en mogelijkheden al dan. bekijk Vergelijk Quick View.
Vloeren en tegels Gebroeders De Beuckelaer.
Gebroeders De Beuckelaer openden in 2013 een nieuwe toonzaal in Hoogstraten met een ruim assortiment vloeren tegels. In de toonzaal verkopen zij zowel voor zelfplaatsers en projecten. Dankzij 23 jaar ervaring kunnen zij gericht praktijkadvies geven bij de keuze van materialen en de mogelijkheden.

Contacteer ons